fbpx

Catering

Empanadas til din næste fest

Vi kan tilbyde at levere friskbagte empanadas til din næste fest! Empanadas er super nemme til festen. Du kan altid give dem en hurtig tur i ovnen, hvis tiden er løbet fra dig og du synes de er for kolde. De kan holde på varmen i utrolig lang tid.

Dine gæster vil elske dig for at servere lækre empanadas til festen. Det er super nemt, lækkert og alle kan lide dem! Så uanset om du skal holde konfirmation, fødselsdag eller endda et bryllup – så er empanadas et hit til festen.

Tapas til festen

Vi kan også lave tapas som catering til din næste fest. Vores kok har i årevis lavet utallige tapas anretninger og drevet tapasbaren i 5 år. Tapas og cocktails er en lækker kombi – og utrolig nemt. Du skal blot løfte låget på de leverede fade – og vupti – så har du en dejlig tapasbuffet.. og måske også cocktails fra Just Serve It i baren – så skal du ikke tænke på mere andet end at hygge dig med dine gæster.

Frokost i København

Vi kan også tilbyde at komme med frokost til dig og dine kollegaer på arbejdet. Prøv noget anderledes og lækker som alle kan lide. Der er empanadas til enhver smag.

Firmafest

Har du brug for catering til firmafesten? Bare rolig – den klarer vi også.

Vi kan tilbyde empanadas, tapas, cocktails, mocktails, øl og meget mere.

Send os en besked på: hola@latincph.dk

Cocktail catering

Har du brug for drikkevarer til mange gæster? Så tjek lige vores cocktail koncept Just Serve It.

Vi kan levere lækre og økologiske cocktails på små og store flasker, dispenser med hane og fustager. Du har slet ikke brug for en bartender.

Ingen fest er for lille eller for stor. vi kan klare alle størrelser. Vi serverer de lækre cocktails i vores tapasbar – kom og smag i Dronningens Tværgade 22, 1302 Copenhagen. Prøv det!

Vi kan levere tapas og empanadas – ready to serve, og dine cocktails er – ready to serve. Hvad skal du så lave til festen? Mingle og nyde dine gæster! Vi tager os af maden – og den er lige til at servere!

Empanadas & cocktails

Kombinationen af tapas, empanadas og cocktails er fantastisk. Det er nemt, lækkert og føles fantastisk.. Whats not to like – book din næste event nu – hola@tapasbaren.dk

Send en besked

Vi står klar til at svare på dine spørgsmål. Haster det så ring på 93 83 69 59 Dronningens Tværgade 22, 1302 København